Test Information:
Total Questions: 240
Test Number: E20-690
Vendor Name: EMC
Cert Name: EMCPE
Test Name: VNX Solutions Specialist Exam for Platform Engineers
Official Site: http://www.certifyschool.com
For
More Details: http://www.certifyschool.com/product/e20-690/
Version 5.0
Question: 1
Which
VNX enclosures use a common motherboard architecture?
A.
DME and SPE
B.
DPE and SPE
C.
DPE and 25-drive DAE
D.
Control Station and DME
Answer: A
Question: 2
What
protocols does the Data Mover support?
A.
CIFS, NFS, pNFS and MPFS
B.
CIFS, pNFS, and SCSI
C.
MPFS, HTTP, FTP, and NFS
D.
NFS, FC, and CIFS
Answer: A
Question: 3
What
are the minimum components required to configure a VNX5500 for Block storage
system?
A.
Control Station, SP, DAE
B.
Control Station, SP, DME
C.
SP, DME, DAE
D.
SPS, SPE, DAE
Answer: D
Question: 4
Which
kind of back-end bus connectivity is supported on a VNX storage system?
A.
4 lane 6 Gb/s SAS
B.
4 lane 6 Gb/s FC
C.
2 lane 6 Gb/s SAS
D.
2 lane 6 Gb/s FC
Answer: A
Question: 5
How
are SAS bus hardware IDs configured for the VNX enclosures?
A.
Automatically assigned during system boot process
B.
Assigned by the address switch located on each enclosure
C.
Assigned by Unisphere Service Manager
D.
Assigned by the Backend Bus Reset Wizard in Unisphere
Answer: A
Question: 6
A
customer asks your help in determining which types of DPE and disk drives are
supported in a VNX storage system. How would you respond?
A.
2U DPE with either fifteen 2.5” SAS or twenty-five 3.5" EFD disk drives
B.
3U DPE with either fifteen 3.5” EFD, SAS or twenty-five 2.5" SAS disk
drives
C.
4U DPE with either fifteen 3.5” FC, EFD or twenty-five .2.5" SAS disk
drives
D.
3U DPE with either fifteen 2.5” EFD, FC or twenty-five 2.5” EFD disk drives
Answer: B
Question: 7
Refer
to the exhibit.
Where
is DM 3 located?
A.
Location 6
B.
Location 5
C.
Location 7
D.
Location 10
Answer: A
Question: 8
What
IP address is assigned to the eth2 interface on a Control Station?
A.
IP address for the B management network
B.
IP address for the A management network
C.
Public IP address for the customer's network
D.
IP address for the peer Control Station
Answer: A
Question: 9
What
IP address is assigned to the eth3 interface on a Control Station?
A.
IP address for the A management network
B.
IP address for the B management network
C.
Public IP address for the customer's network
D.
IP address for the peer Control Station
Answer: C
Question: 10
Refer
to the exhibit.
Which
component is located in location 3?
A.
CS 1
B.
CS 0
C.
DAE 0
D.
DAE 1
Answer: A
Question: 11
Refer
to the exhibit.
Which
DAE and components does cable 1 connect?
A.
SP A slot 0 port 1 to the SAS expander on DAE 0 LCC A
B.
SP A slot 0 port 0 to the SAS expander on DAE 1 LCC A
C.
SP B slot 0 port 0 to the SAS expander on DAE 1 LCC B
D.
SP B slot 0 port 1 to the SAS expander on DAE 0 LCC B
Answer: A
Question: 12
Refer
to the exhibit.
Which
DAE and components does cable 2 connect?
A.
SP A slot 0 port 0 to the SAS expander on DAE 1 LCC A
B.
SP B slot 0 port 1 to the SAS expander on DAE 0 LCC B
C.
SP B slot 0 port 0 to the SAS expander on DAE 1 LCC B
D.
SP A slot 0 port 1 to the SAS expander on DAE 0 LCC A
Answer: B
Question: 13
Where
can you find the widest range of resources for VNX-related information?
A.
VNX Family Product Page
B.
Support by Product
C.
Partners Web Page
D.
IP Storage Handbook
Answer: A
Question: 14
A
new VNX Unified system has been installed. The engineer would like to verify
that the hosts are running a supported operating system and EMC PowerPath
software version. What resource should be used?
A.
VNX Simple Support Matrix
B.
VNX Procedure Generator
C.
VNX Installation Toolkit
D.
VNX Product Support Bulletins
Answer: A
Question: 15
Which
resource is required for all VNX activities performed by EMC and Partner
personnel?
A.
Simple VNX Support Matrix
B.
Host Connectivity Guide
C.
VNX Procedure Generator
D.
Interoperability Matrices
Answer: C
Question: 16
Where
can you obtain the VNX Procedure Generator?
A.
EMC Services Partner Web
B.
VNX Installation Toolkit
C.
Unisphere Service Manager
D.
Unisphere
Answer: A
Question: 17
Where
is the collect_support_materials command located?
A.
/nas/tools
B.
/nas/sbin
C.
/nas/bin
D.
/nas/var/emcsupport
Answer: A
Question: 18
What
comprehensive information should you gather when investigating a VNX
performance issue, where back-end configuration is a consideration?
A.
SP Collects, and NFS statistics
B.
collect_support_materials, and SP Collects
C.
CIFS statistics, and the back-end device layout
D.
collect_support_materials, and EMC Grab
Answer: B
Question: 19
An
engineer is diagnosing a VNX File system. Which file-specific data do you send
them?
A.
collect_support_materials
B.
SP Collects
C.
SYR data
D.
panic dump
Answer: A
Question: 20
An
EMC service engineer is tasked with installing a VNX Block storage system with
an SPE. After a period of 10 minutes, SP A has booted successfully and SP B's
status LED is still flashing amber. The service engineer verifies that the cabling
is correct. What is one explanation for why SP B will not boot?
A.
The top LCC in DAE 0 is faulted
B.
I/O module 1 in the right SP is faulted
C.
The bottom LCC in DAE 0 is faulted
D.
I/O module 1 in the left SP is faulted
Answer: A
Test Information:
Total Questions: 240
Test Number: E20-690
Vendor Name: EMC
Cert Name: EMCPE
Test Name: VNX Solutions Specialist Exam for Platform Engineers
Official Site: http://www.certifyschool.com
For
More Details: http://www.certifyschool.com/product/e20-690/ 





No comments:
Post a Comment