Test Information:
Total Questions: 170
Test Number: C_TADM51_731
Vendor Name: SAP
Test Name: SAP Certified Technology Associate - System
Administration (Oracle DB) with SAP NetWeaver 7.31
Official Site: http://www.certifyschool.com
Version: 5.0
Question: 1
Your
customer is configuring a Central User Administration (CUA) in AS ABAP
connecting to multiple child systems. Changes of the attribute "mobile
telephone number" in the user master record in one child system should be
transferred to the other relevant child systems.
Which
setting for the attribute "mobile telephone number" in parameters for
field distribution via transaction SCUM (Central User Administration) do you
use to fulfill this requirement?
A.
Global
B.
Redistribution
C.
Everywhere
D.
Local
Answer: B
Question: 2
You
analyze the Oracle database alert log and discover the error message
"Unable to extend tablespace".
What
can you do to solve this issue? (Choose three)
A.
Set at least one data file of the tablespace to "autoextensible"
(AUTOEXTEND ON).
B.
Add a new data file.
C.
Assign a data file to a different tablespace with more free space.
D.
Enlarge a data file of the tablespace with a fixed size.
E.
Create a new tablespace.
Answer: A, B, D
Question: 3
Which
of the following activities are executed by JControl? (Choose three)
A.
In an AS ABAP+Java (Dual Stack) system: Start the ABAP Dispatcher.
B.
Start one or more server processes as JLaunch processes.
C.
Synchronize binaries.
D.
Start the Java Message service.
E.
Connect to the Central Service Instance.
Answer: B, C, E
Question: 4
You
are running an AS ABAP-based SAP system. You have changed a dynamically
switchable profile parameter in transaction RZ11 (Maintain Profile Parameters).
These settings become effective immediately. You want to make sure that the new
settings are still valid after the next restart of your system.
How
do you fulfill this requirement?
A.
No further steps are necessary in this scenario.
B.
Maintain the same profile parameter in transaction RSPFPAR (Display Profile
Parameter).
C.
Mark check box "Activate in profile" in transaction RZ11.
D.
Maintain the same profile parameter in transaction RZ10 (Edit Profiles) and
activate the changes.
Answer: D
Question: 5
An
Oracle database instance is running in MOUNT mode.
Which
tasks can be performed by a database administrator? (Choose two)
A.
Perform a media recovery.
B.
Access the Oracle DBA_* views in tablespace SYSTEM.
C.
Recreate a missing control file.
D.
Change the ARCHIVELOG mode of the database.
Answer: A, D
Question: 6
You
are running a three system landscape of AS ABAP-based systems. Now, you want to
set up the transport domain using the Transport Management System (TMS) in
client 000.
Which
configuration steps are performed automatically after pressing "Save"
in the attached dialog box? (Choose three)
A.
Transport routes are created.
B.
The transport directory is created.
C.
The user "TMSADM" is created in client 000.
D.
Transport domain control data is written to the file DOMAIN.CFG.
E.
RFC destinations are created.
Answer: C, D, E
Question: 7
You
connect SAP GUI for Windows front ends to an SAP system using a WAN (Wide Area
Network) connection.
Which
of the following do you need to consider regarding network bandwidth? (Choose
three)
A.
The amount of data transferred from the database to the application server
B.
The volume of "non-SAP-related" traffic (for example, office
documents) using the same connection
C.
Using SAP's advanced online data compression technology (SAP ODCT) to minimize
the network load
D.
The number of dialog steps being processed using this line
E.
Activating the "Low speed connection" indicator for remote
connections
Answer: B, D, E
Question: 8
Concerning
Load Balancing for AS Java, while using SAP Web Dispatcher, which of the
following statements are correct? (Choose two)
A.
Visual Administrator can be used for defining logon groups for AS Java, those
are considered by SAP Web Dispatcher
B.
Transaction SMLG is considered for Load Balancing in AS Java as well as for AS
ABAP
C.
The dispatcher of an AS Java instance distributes load between the server
processes of the local AS Java instance.
D.
SAP Web Dispatcher distributes load between different Java instances of one AS
Java-based SAP system
Answer: C, D
Question: 9
Which
statements regarding user management in an AS ABAP-based SAP system are
correct? (Choose two)
A.
A user of type "Dialog" cannot be used for background processing.
B.
If you forgot your password you can use the "User -> New Password"
menu path on the logon screen to notify the system administrator that you are
requesting a new password.
C.
A user with user type "System" cannot log on to the system by using
the SAP GUI.
D.
SAP recommends assigning authorization profiles via the assignment of roles to
the user master data.
Answer: C, D
Question: 10
You
are analyzing an ICF service in transaction SICF (Maintain Services). The ICF
service is displayed in a blue font color.
What
does this color indicate?
A.
The ICF service is active. It has been activated explicitly.
B.
The ICF service is inactive. It has been switched from active to inactive
because a superior ICF service has been deactivated.
C.
The ICF service is active. It has been switched from inactive to active because
a subordinate ICF service has been activated.
D.
The ICF service is inactive. It has been deactivated explicitly.
Answer: B
Question: 11
Your
company is running an AS ABAP-based SAP System. The employees use SAP GUI for
Windows. You want to enable front end printing for all employees which are
using the SAP system.
What
are possible steps to fulfill this requirement?
A.
Create an output device with the host spool access method "G" and
assign the host printer "__DEFAULT" to it.
B.
Create an output device with the host spool access method "S" and
assign the device type "SAP_SPRINT" to it.
C.
Create an output device with access method "LOCL" for each local
front end printer.
D.
Create an output device "TemSe" and a batch job which redirects the
output requests to the local PCs periodically.
Answer: A
Question: 12
You
are running a system landscape of AS ABAP-based SAP systems.
Which
options do you have for selecting transport requests to be imported? (Choose
three)
A.
You can select a single transport request for import.
B.
You can filter transport requests for a certain project and import them
together in one step (if you have activated the CTS functions in transaction
SPRO_ADMIN [Customizing: Project Administration]).
C.
You can select several individual transport requests to be imported in one
step.
D.
You can select a single transport request and import it into multiple SAP
systems in one step.
E.
You can select all transport requests for import that contain objects of a
selected package.
Answer: A, B, C
Question: 13
You
want to enable the e-mail sending via SMTP from an AS ABAP-based SAP system.
Which
of the following configuration steps are necessary? (Choose three)
A.
Set the appropriate profile parameter for the ICM.
B.
Configure and activate an SMTP node using transaction SCOT (SAPconnect:
Administration).
C.
Configure and activate the ICF service for SAPconnect using transaction SICF
(Maintain Services).
D.
Create an RFC destination of type "T" to the external Mail Transfer Agent
(MTA).
E.
Maintain a default domain using transaction SCOT (SAPconnect: Administration).
Answer: A, B, E
Question: 14
The
figure shows the ABAP short dump of an aborted transaction in an SAP system.
Which of the following statements are true?
(Choose
two)
A.
The error can be avoided by running the respective program in a batch job in
the SAP system, if background processing is possible for this program.
B.
The error was caused by a transaction in the SAP system that exceeded the
extended memory.
C.
The error can be avoided by reducing the memory usage of the respective
transaction in the SAP system.
D.
The error was caused by a transaction that exceeded the maximum runtime in a
dialog work process of the SAP system.
E.
The error was caused by a transaction that exceeded the maximum runtime in a
background work process of the SAP system.
Answer: A, D
Question: 15
You
are running an AS Java-based SAP system.
How
can you determine the current Support Package level of all deployed AS Java
software components?
A.
Analyze the "java_vers" file in the work directory of the central
services instance.
B.
Use the "jcmon -version" command at the operating system level.
C.
Use the "java -version" command at operating system level.
D.
Use the "System Information" link on the initial screen of the AS
Java.
Answer: D
Question: 16
Where
does AS Java store its log files (using '/' as delimiter of directories)?
A.
In the cluster-node-specific directories
/usr/sap/<SID>/<instance>/j2ee/cluster/<dispatcher or
server>/log
B.
In the instance-specific directories /usr/sap/<SID>/<instance>/work
C.
In the instance-specific directories /usr/sap/<SID>/<instance>/log
D.
In the system-wide directory /usr/sap/<SID>/SYS/global
Answer: A
Test Information:
Total Questions: 170
Test Number: C_TADM51_731
Vendor Name: SAP
Test Name: SAP Certified Technology Associate - System
Administration (Oracle DB) with SAP NetWeaver 7.31
Official Site: http://www.certifyschool.com
Get20%
Immediate Discount on Full Training Material
Discount Coupon Code: 20off2016




No comments:
Post a Comment