Test Information:
Total Questions: 99
Test Number: A00-280
Vendor Name: SAS Institute
Cert Name: SAS
Test Name: Clinical Trials Programming Using SAS 9
Official Site: http://www.certifyschool.com
For
More Details: http://www.certifyschool.com/product/a00-280/
Version: 7.0
Question: 1
Given
the following data at WORK DEMO:
Which
SAS program prints only the first 5 males in this order from the data set?
A.
proc
sort data=WORK.DEMO out=out;
by sex;
run;
proc
print data= out (obs=5);
run;
B.
proc
print data=WORK.DEMO(obs=5);
where Sex='M';
run;
C.
proc
print data=WORK.DEMO(where=(sex='M'));
where obs<=5;
run;
D.
proc
sort data=WORK.DEMO out=out;
by sex descending;
run;
proc
print data= out (obs=5);
run;
Answer: B
Question: 2
Which
SAS program will apply the data set label 'Demographics' to the data set named
DEMO?
A.
data
demo (label='Demographics');
set demo;
run;
B.
data
demo;
set demo (label='Demographics');
run;
C.
data
demo (label 'Demographics');
set demo;
run;
D.
data
demo;
set demo;
label demo= 'Demographics';
run;
Answer:
A
Question:
3
The
following SAS program is submitted:
proc
sort data=SASUSER.VISIT out=PSORT;
by code descending date cost;
run;
Which
statement is true regarding the submitted program?
A.
The descending option applies to the variable CODE.
B.
The variable CODE is sorted by ascending order.
C.
The PSORT data set is stored in the SASUSER library.
D.
The descending option applies to the DATE and COST variables.
Answer: B
Question: 4
What
information can be found in the SAS Dictionary tables? (Choose two.)
A.
datasets contained within a specified library
B.
values contained within a specified format
C.
variables contained within a specified dataset
D.
values contained within a specified variable
Answer: A, C
Question: 5
Given
the following data set:
Which
program was used to prepare the data for this PROC PRINT output?
A.
proc
sort data=one out=two;
by subjid;
run;
B.
proc
sort data=one out=two nodupkey;
by subjid;
run;
C.
proc
sort data=one out=two nodup;
by
subjid;
run;
D.
proc
sort data=one out=two nodupkey;
by subjid trt;
run;
Answer: B
Question: 6
This
question will ask you to provide a line of missing code.
The
following SAS program is submitted:
Which
statement is required to produce this output?
A.
TABLES site*group /nocol;
B.
TABLES site*group /norow;
C.
TABLES site*group;
D.
TABLES site*group /nocol norow;D. TABLES site*group /nocol norow;
Answer: A
Question: 7
Which
statement correctly adds a label to the data set?
A.
DATA
two Label="Subjects having duplicate observations";
set one;
run;
B.
DATA
two;
Label="Subjects having duplicate
observations";
set one;
run;
C.
DATA
two;
set one;
Label dataset="Subjects having
duplicate observations";
run;
D.
DATA
two(Label="Subjects having duplicate observations");
set one;
run;
Answer: D
Question: 8
Given
the following data set:
Which
SAS program produced this output?
A.
proc
sort data=one(where=(age>50)) out=two;
by subjid;
run;
B.
proc
sort data=one(if=(age>50)) out=two;
by subjid;
run;
C.
proc
sort data=one out=two;
where=(age>50);
by subjid;
run;
D.
proc
sort data=one out=two;
if age>50;
by subjid;
run;
Answer: A
Question: 9
CORRECT
TEXT
The
following question will ask you to provide a line of missing code.
The
following program is submitted to output observations from data set ONE that
have more than one record per patient.
In
the space below, enter the line of code that will correctly complete the
program (Case is ignored. Do not add leading or trailing spaces to your
answer.).
Answer:
BYSUBJID; BYSUBJID;
Question: 10
Given
the data set WORK.BP with the following variable list:
Which
output will be created by the program?
A.
Option A
B.
Option B
C.
Option C
D.
Option D
Answer: D
Test Information:
Total Questions: 99
Test Number: A00-280
Vendor Name: SAS Institute
Cert Name: SAS
Test Name: Clinical Trials Programming Using SAS 9
Official Site: http://www.certifyschool.com
For
More Details: http://www.certifyschool.com/product/a00-280/










No comments:
Post a Comment