Showing posts with label VMCE_V9 Study Material. Show all posts
Showing posts with label VMCE_V9 Study Material. Show all posts

Thursday, 5 May 2016

VMCE_V9 Certification Guides



http://www.certifyschool.com/product/vmce_v9/

Test Information:
Total Questions: 50
Test Number: VMCE_V9
Vendor Name: VEEAM
Cert Name: Veeam Certified Engineer
Test Name: VEEAM Certified Engineer (VMCE9)
Official Site: http://www.certifyschool.com
For More Details:  http://www.certifyschool.com/product/VMCE_V9/



Version: 8.0

Question: 1
 
Can Universal Application-Item Recovery (U-AIR) be performed in the absence of a Virtual Lab?

A. Yes. if the proper infrastructure is configured.
B. No, a Virtual Lab is always required.
C. Yes, but only with a configured application group.

Answer: B   

Question: 2
 
Which of the following describes Veeam Data Mover Service function most accurately? (Choose the 2 appropriate options)

A. Analyzes the system,installs and upgrades necessary components and services depending on the role selected for the server
B. Deploys and coordinates executable modules that perform mainjob activities on behalf of Veeam Backup & Replication
C. Performs data compression, deduplication and data transfer
D. Communicates with the VSS framework during backup, replication and other jobs, and performing recovery tasks

Answer: A,D   

Question: 3
 
When should SQL Server Standard (or higher) be deployed for the instance used by Veeam Backup & Replication instead of the SQL Server Express instance installed by default?

A. Veeam Backup Administrator chooses to keep the database remote
B. Enterprise Plus versionis used
C. Veeam BackupEnterprise Manager is installed
D. For the large-scale environments

Answer: B   

Question: 4
 
What are some of the benefits of using replication from HP, NetApp or EMC storage snapshot compared to the regular replication process? (Choose the 2 appropriate options)

A. Lower impact on WAN link
B. Lower impact on production storage
C. Lower RPO
D. Lower RTO
E. Higher transfer speed

Answer: C, D   

Question: 5
 
HOTSPOT
Match each Veeam ONE component with the correct description of its functions.

Answer:




http://www.certifyschool.com/product/vmce_v9/


Test Information:
Total Questions: 50
Test Number: VMCE_V9
Vendor Name: VEEAM
Cert Name: Veeam Certified Engineer
Test Name: VEEAM Certified Engineer (VMCE9)
Official Site: http://www.certifyschool.com
For More Details:  http://www.certifyschool.com/product/VMCE_V9/


Get20% Immediate Discount on Full Training Material
Discount Coupon Code: 20off2016

810-403 Certification Guides



http://www.certifyschool.com/product/810-403/

Test Information:
Total Questions: 115
Test Number: 810-403
Vendor Name: Cisco
Cert Name: Cisco Specialist
Test Name: Selling Business Outcomes
Official Site: http://www.certifyschool.com
For More Details: http://www.certifyschool.com/product/810-403/


Version: 9.0
Question: 1

Which two questions are used during high level outcome selling? (Choose two.)

A. What are the technical restrictions of business?
B. How is progress vs. outcomes measured?
C. How does talent architecture influence the definition of business outcomes?
D. How are the goals of top executives achieved?
E. What capabilities are needed to achieve the outcomes?

Answer: B, E

Question: 2

When selling business outcomes, which two options are key points/ factors related to what the customer wants to achieve must be considered? (Choose two.)

A. What the business priorities and strategies are.
B. What the Critical Set of Factors and Key Performance Indicators are.
C. What the mindset of customers is.
D. What the business priorities and goals are.
E. What the Critical Success Factors and Key Performance Indicators are.

Answer: D, E

Question: 3

When selling business outcomes, which two key points/ factors related to understanding actual achievement of goals must be considered? (Choose two.)

A. specific timeframe and periods
B. communicational procedures
C. metrics and calculation procedures
D. project management milestones

Answer: A, C

Question: 4

According to Cisco and related to customers, which is the one and only outstanding reason and justification for business outcome-based sales approach?

A. Executives are interested in satisfying customers' needs and requirements.
B. Managers and supervisors are committed to close the quality of service gap.
C. Stakeholders are interested in being considered when developing and assessing business outcomes.
D. Customers are interested in solutions and services that result in measurable outcomes.

Answer: D

Question: 5

When shifting to business outcomes, which two of these relevant considerations and premises must be taken into account? (Choose two.)

A. Customers want to benefit from new, more flexible consumption models.
B. Technology is acquiring more importance.
C. Businesses prefer time-to-market acceleration regardless the costs of their IT solutions.
D. Business transformation dictates that CEOs and their teams become key partners.
E. Customers want solutions that address specific outcomes.

Answer: A, E

Question: 6

When selling outcomes, which three knowledge areas should sales professionals develop? (Choose three.)

A. Portfolio selling
B. Emerging technology trends
C. Stakeholder management
D. Sales enablement
E. Customer advocacy
F. Cisco partner ecosystem portfolio

Answer: B, C, D

Question: 7

Which two statements partially describe the difference between product-based and outcome-based sales? (Choose two)

A. In product-based sales the customer knows the issue and is likely to fix it, in outcome-based sales the customer understands the business goal and what success looks like.
B. In product-based sales the customer expects to make product comparisons, in outcome-based sales the customer decides whether to make an investment based on comparing current and future state.
C. In product-based sales the customer may or may not be aware of the opportunity or problem, in outcome-based sales the customer will answer questions to clarify pain points.
D. In product -based sales the customer wants to hear about multiple solutions, in outcome -based sales the customer does not know value or benefit from a change.

Answer: A, B

Question: 8

At what three major levels can Cisco and its partners provide outcomes? (Choose three.)

A. strategic level
B. operational level
C. technology innovation level
D. executive level
E. business level

Answer: B, C, E

Question: 9

Stakeholder audiences cover a range of customers, sales professionals, and others. Which three key position groups make up important stakeholders? (Choose three.)

A. Executives
B. Influencers
C. Employees
D. Decision makers
E. Suppliers

Answer: A, C, E

Question: 10

DRAG DROP
 Drag and drop the financial benefits on the left to the direct and indirect spaces on the right.




Answer:


Faster time to market – direct
 Reduced product management – direct
 Reduced CAPEX and OPEX – direct
 Improved customer satisfaction – indirect
 Higher employee morale – indirect
 Impact on TCO - indirect



http://www.certifyschool.com/product/810-403/


Test Information:
Total Questions: 115
Test Number: 810-403
Vendor Name: Cisco
Cert Name: Cisco Specialist
Test Name: Selling Business Outcomes
Official Site: http://www.certifyschool.com
For More Details: http://www.certifyschool.com/product/810-403/



Get20% Immediate Discount on Full Training Material
Discount Coupon Code: 20off2016