Test Information:
Total Questions: 115
Test Number: 810-403
Vendor Name: Cisco
Cert Name: Cisco
Specialist
Test Name: Selling Business Outcomes
Official Site: http://www.certifyschool.com
For
More Details: http://www.certifyschool.com/product/810-403/
Version:
9.0
Question: 1
Which two
questions are used during high level outcome selling? (Choose two.)
A. What
are the technical restrictions of business?
B. How is
progress vs. outcomes measured?
C. How
does talent architecture influence the definition of business outcomes?
D. How are
the goals of top executives achieved?
E. What
capabilities are needed to achieve the outcomes?
Answer: B, E
Question: 2
When
selling business outcomes, which two options are key points/ factors related to
what the customer wants to achieve must be considered? (Choose two.)
A. What
the business priorities and strategies are.
B. What
the Critical Set of Factors and Key Performance Indicators are.
C. What
the mindset of customers is.
D. What
the business priorities and goals are.
E. What
the Critical Success Factors and Key Performance Indicators are.
Answer: D, E
Question: 3
When
selling business outcomes, which two key points/ factors related to
understanding actual achievement of goals must be considered? (Choose two.)
A.
specific timeframe and periods
B.
communicational procedures
C. metrics
and calculation procedures
D. project
management milestones
Answer: A, C
Question: 4
According
to Cisco and related to customers, which is the one and only outstanding reason
and justification for business outcome-based sales approach?
A.
Executives are interested in satisfying customers' needs and requirements.
B.
Managers and supervisors are committed to close the quality of service gap.
C.
Stakeholders are interested in being considered when developing and assessing
business outcomes.
D.
Customers are interested in solutions and services that result in measurable
outcomes.
Answer: D
Question: 5
When
shifting to business outcomes, which two of these relevant considerations and
premises must be taken into account? (Choose two.)
A.
Customers want to benefit from new, more flexible consumption models.
B.
Technology is acquiring more importance.
C.
Businesses prefer time-to-market acceleration regardless the costs of their IT
solutions.
D.
Business transformation dictates that CEOs and their teams become key partners.
E.
Customers want solutions that address specific outcomes.
Answer: A, E
Question: 6
When
selling outcomes, which three knowledge areas should sales professionals
develop? (Choose three.)
A.
Portfolio selling
B.
Emerging technology trends
C.
Stakeholder management
D. Sales
enablement
E.
Customer advocacy
F. Cisco
partner ecosystem portfolio
Answer: B, C, D
Question: 7
Which two
statements partially describe the difference between product-based and
outcome-based sales? (Choose two)
A. In
product-based sales the customer knows the issue and is likely to fix it, in
outcome-based sales the customer understands the business goal and what success
looks like.
B. In
product-based sales the customer expects to make product comparisons, in
outcome-based sales the customer decides whether to make an investment based on
comparing current and future state.
C. In
product-based sales the customer may or may not be aware of the opportunity or
problem, in outcome-based sales the customer will answer questions to clarify
pain points.
D. In
product -based sales the customer wants to hear about multiple solutions, in
outcome -based sales the customer does not know value or benefit from a change.
Answer: A, B
Question: 8
At what
three major levels can Cisco and its partners provide outcomes? (Choose three.)
A.
strategic level
B.
operational level
C.
technology innovation level
D.
executive level
E.
business level
Answer: B, C, E
Question: 9
Stakeholder
audiences cover a range of customers, sales professionals, and others. Which
three key position groups make up important stakeholders? (Choose three.)
A.
Executives
B.
Influencers
C.
Employees
D.
Decision makers
E.
Suppliers
Answer: A, C, E
Question: 10
DRAG DROP
Drag and drop the financial benefits on the
left to the direct and indirect spaces on the right.
Answer:
Faster
time to market – direct
Reduced product management – direct
Reduced CAPEX and OPEX – direct
Improved customer satisfaction – indirect
Higher employee morale – indirect
Impact on TCO - indirect
Test Information:
Total Questions: 115
Test Number: 810-403
Vendor Name: Cisco
Cert Name: Cisco
Specialist
Test Name: Selling Business Outcomes
Official Site: http://www.certifyschool.com
For
More Details: http://www.certifyschool.com/product/810-403/
Get20%
Immediate Discount on Full Training Material
Discount Coupon Code: 20off2016



No comments:
Post a Comment