Test Information:
Total Questions: 135
Test Number: 400-351
Vendor Name: Cisco
Cert Name: CCIE Wireless Certification
Test Name: CCIE Wireless
Official Site: http://www.certifyschool.com
For
More Details: http://www.certifyschool.com/product/400-351/
Question: 1
Refer to the exhibit.
You
enabled NAT to make sure that your WLC is publicly reachable . if other NAT parameters are left
to default1 which statement is true. ?
A.
The AP WLC discovery fails for APs int local mode using 209.165.200.44
B.
The AP WLC discover succeeds for OEAPsjoning the WLC using 192.168.3.44
C.
The AP WLC discover succeeds for OEAPsJoning the WLC using 192.168.3.44 or 209
165.200.44D. The AP WLC discover Fail for APs in local mode using 192.168.3.44
Answer: C
Question: 2
Which
two statement about local profiling on a Cisco WLC running AireOS are true?
(Choose two)
A.
Profiling is performed on IPV4 and IPV6 client.
B.
When local profiling is enabled , RADIUS profiling is allowed.
C.
Wired clients behind the workgroup
bridge are profiled and a policy action is taken
D.
Profiling is performed only on IPV4 clients.
E.
Wired clients behind the workgroup bridge are not profiled and no policy action
is taken.
Answer: DE
Question: 3
Which
two impact dose TSPEC admission controlhave as it relates to 802.11e clients?
(choose two)
A.
Enforce airtime entitlement for wireless voice applications.
B.
Ensure that call quality dose not degrade for existing VoWLAN calls.
C.
Deny client access to the WLAN that do not meet the standard.
D.
Allow access only for VoWLAN traffic when interference is detected.
Answer: AB
Question: 4
Refer to the exhibit which syslog logging
facility and severity level is enabled on this AP ?
A.
logging trap severity 6, logging syslog facility local7
B.
logging trap severity 3,logging syslog facility sys 10
C.
logging trap severity 5,logging syslog facility local14
D.
logging trap severity 7, logging syslog facility local 7
E.
Logging trap severity 9,logging syslog facility kernel
Answer: D
Question: 5
DRAG
DROP
Drag
and drop the AVC configuration feature
on the left to their respective function on the right.?
Answer:
Question: 6
Refer
to the exhibit,
based
upon the given configuration which two statement are true? (choose two)
A.
local RADIUS server is used
B.
No password is required everyone can join wireless network
C.
Users will be required to provide a username and password for authentication
D.
User will be required to provide a password only order to get access
E.
Remote RADIUS servers is used
Answer: AC
Question: 7
Given
the IPV6 address and subnet 2001:adcb:3257:9048::/64,which option list the
start and ending IP address of this subnet?
A.
2001:adcb:3257:9048: ,2001:adcb:3257:9048:0000:0000:0000:ffff
B.
2001:adcb:3257:9048:0:0:0:0 .2001:adcb:3257:9048:0000:ffff:ffff:ffff
C.
2001:adcb:3257:9048:0:0:0:0 ,2001:adcb:3257:9048: ffff'ffff:ffff:ffff
D.
2001:adcb:3257 9048 0 0 0 0 ,2001adbc: 3257 9048 0000:0000:0000:ffff E.
2001:adcb:3257:9048 :0:0:0:0, 2001:adcb:3257: 9048: 0000:0000:ffff: ffff
F.
2001:adcb:3257:9048:0::, 2001:adcb:3257:9048:0000:0000:0000:ffff
Answer: C
Question: 8
You
have added your active directory server to the cisco ISE and see the status as operational.However when you try to add
active directory groups to your authorization policy conditions in the Cisco
ISE ,no active Directory groups appear,what is the most likely reason?
A.
The credentials used to join the Cisco ISE to active directory do not have
succulent privtleges to query active directory.
B.
You did not add any attribute in the Active Directory join point under the
External identify source
C.
You dtd not add any groups in the Active Directory jom potnt under the External
identity source D. A firewall is blocking tcp port 389 between the cisco ISE
and active directory
Answer: C
Question: 9
which
two types of interface events are common for cleanAir?(choose two)
A.
Microwave interference
B.
Co-channel interference
C.
Spontaneous interference
D.
Persistent mterference
Answer: CD
Question: 10
Flexconnect
APs have already deployed in a branch
office for local switching.Currently the WLAN in the large auditorium is
proposed to change to high-density design and thus some low data rates are
proposed to be disabled while keeping the data rates in other areas under the
same Cisco WLC.Which configuration settings must be modified in the Cisco WLC
to achieve this configuration ?(choose two)
A.
FlexconnectgroupS
B.
Mobility groups
C.
AP Groups
D.
RF profiles
Answer: CD
Question: 11
Which
two AP join process are supported by the cisco 5760 WLC ?(choose Two)
A.
Layer 2 CAPWAP discovery
B.
Remotely stored controller IP address discovery
C.
DNS discovery
D.
Layer 3 CAPWAP discovery
Answer: CD
Question: 12
Prime
infrastructure will trigger alarms indicating that the prime infrastructure
physicalor virtual server is low on disk space as the administrator which three
actions can you take to increase disk space immediately upon receiving a major
alert (60 percent disk usage)? (choose three)
A.
Change the disk controller RAID
B.
Enable corn job on ade for disk clean up using $ du-sh
C.
Compacting the PI database using the NCS CLEANUP command
D.
Reduce the storage load on the local disk by setting up and using remote
buckupreposttories
E.
Reduce the length of time you store client association data and related events.
F.
Compacting the PI database using the NCS DATABASE PURGE command
Answer: CDE
Question: 13
You
are deploying cisco 792x wireless phones on your on your Cisco unified wireless
network . Which two configuration setting are recomended?
A.
Enable PSPF
B.
Enable DTPC
C.
Enable WMM
D.
Enable PMF
Answer: BC
Question: 14
Which
two cisco ISE option simplify the use of EAP-TLS authentication in a BYOD
environment using PKI? (choose two)
A.
Simple Certificate Enrollment Protocol
B.
Lightweight Directory Access Protocol
C.
Online Certificate Stats Protocol
D.
Native Supplicant Provisioning
E.
Certificate Signing Request.
Answer: AE
Question: 15
Your
customer has a Cisco unified Wireless Network running AireOS 8.0 and wants to
learn about the FlexConnect mode that is available on his APs which two statementsare
true?(choose two)
A.
When an AP is changed from localmode to FlexConnect mode a reboot is required.
B.
A newly connected AP can be booted in FlexConnect mode
C.
When an AP IS changed from local mode to FlexConnect mode a reboot IS not
required.
D.
Cisco Centralized Key Management require the use of FlexConnect group
Answer: CD
Test Information:
Total Questions: 135
Test Number: 400-351
Vendor Name: Cisco
Cert Name: CCIE Wireless Certification
Test Name: CCIE Wireless
Official Site: http://www.certifyschool.com
For
More Details: http://www.certifyschool.com/product/400-351/
Get20%
Immediate Discount on Full Training Material
Discount Coupon Code:20off2016






